Köpvilkor

Allmänt
Jamtex.se säljer varor via internet till privatpersoner och företag/organisationer i Sverige. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Beställning
Beställning görs på vår hemsida www.jamtex.se.

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn- och adressuppgifter registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske, och om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket.

 

Priser och produktbilder
Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Eventuell fraktkostnad tillkommer, beroende på vilket fraktalternativ du väljer vid beställning.

Jamtex.se reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls Jamtex.se rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att rätta eller annullera felaktiga ordrar.

 

Personuppgifter
I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av jamtex.se för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Personuppgiftspolicy.


Frakt och leverans
Vår frakt och leverans hanteras av Postnord och beställd produkt beräknas anlända hos din inom 1-2 dagar. Fraktkostnad är 39 kronor.

Vi hanterar normalt din order inom 1 dygn (helgfria vardagar) från beställning fram tills dess att varan lämnar vårt lager. När varan har lämnat vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolagen som levererar din order inom utsatt tid för valt fraktsätt.


Betalning
I kassan kan du välja mellan betalsätten faktura, delbetalning, kortbetalning, direktbetalning, förskottsbetalning och PayPal.
Vi tar inte ut några avgifter för fakturan eller övriga betalsätt.


Ångerrätt och Retur
Om du ångrar köpet och vill lämna tillbaka varan erbjuder vi 30 dagars öppet köp för privatpersoner.
Jamtex.se skall alltid kontaktas innan retur görs.
Kunden står för returkostnaden och har ansvaret för varan till dess den har överlämnats till fraktbolaget. Returer måste skickas till vår returadress och ska inte skickas till ombud.

Vår returadress är:
Jamt:ex Store
C/O Sjösäkerhetsservice
Klangfärgsgatan 14
426 52 Västra Frölunda


Vid oanvänd vara och obruten förpackning återbetalar vi hela varuvärdet. Öppet köp gäller ej för använda varor. Vi informerar naturligtvis om detta i samband med returen.

Tillagd i varukorgen